Binnenschilderwerk gaat over het schilderen van muren, plafonds, deuren en kozijnen in jouw woning of bedrijfspand. Wij zijn specialist op het gebied van binnenschilderwerk op elke ondergrond. Voor de grootste uitdaging weten wij een passende oplossing te vinden.

Dankzij onze jarenlange ervaring en productkennis – bijvoorbeeld met kras- en stootvaste watergedragen verfsystemen voor binnenschilderwerk of polyurethaan-alkydhars voor buitenwerk – staan wij garant voor jarenlange bescherming en het fraaiste resultaat.
Kan het mooier of beter? Wij denken van niet, maar dat is natuurlijk logisch…

 

Bescherming

Een nieuwe frisse kleur op de muren en strak geschilderd houtwerk geeft meer sfeer aan een woon- of werkruimte, maar binnenschilderwerk zorgt ook voor:

  • Bescherming tegen slijtage
   Denk aan een houten trap of vloer die voortdurend wordt belopen.
   Als hout goed in de verf staat, gaat het veel langer mee.
  • Bescherming tegen vocht
   Binnen ontstaat damp door douchen, koken en de centrale verwarming.
   Schilderwerk beschermt uitstekend tegen het intrekken van vocht.
  • Bescherming tegen schimmels
   In vochtgevoelige ruimtes (badkamer/kelder) ligt schimmel op de loer.
   Daartegen kunnen we met schilderwerk heel effectief optreden.

Ons werk is ons visitekaartje. We zien jou graag terug (en je buren, familie en kennissen)
en zetten daarom in op de hoogste kwaliteit. Ons beste werk is ons gezamenlijk belang.

Laat jouw binnenschilderwerk door ons doen en je bent verzekerd van een prachtige en frisse woon- of werkruimte zonder verfstrepen of -spatten.

Wij gebruiken schuurmachines met geïntegreerde stofzuiger, waardoor we geen last hebben van schuurstof.

Verfsoorten

Voor binnenschilderwerk gebruiken we natuurlijk watergedragen verf. Die is oplosmiddelvrij (of -arm), waardoor je de verf nauwelijks ruikt voordat die gedroogd is. Je hebt dus niet wekenlang last van een nare verflucht. Ook goed om te weten: watergedragen verf verkleurt binnen niet, wat synthetische verf tegenwoordig wel doet. En voor de kozijnen en deuren in de buitengevel gebruiken we een dampwerende of vochtregulerende verf, zodat vocht van binnenuit niet in het hout kan trekken, maar er wel uit kan.

Kleuradvies

Uiteraard bepaal je zelf de kleurstelling van jouw woon- of werkruimte. Maar als je even geen inspiratie hebt, bieden onze kleurenwaaiers uitkomst. Ook als het gaat om klassieke of oudere interieurs, kun je de originele kleuren ‘van toen’ kiezen. Daarmee bewaar je de oorspronkelijke details en neemt de waarde van jouw woning of bedrijfspand alleen maar toe.

 

Vraag gratis een geheel vrijblijvende offerte aan
en verbaas je over onze voordelige tarieven!