Gezel en erkend vakschilder John Linting van het gelijknamige schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn heeft meer dan 27 jaar ervaring in het ambachtelijke schildersvak. Je bent dus verzekerd van ruime kennis uit de praktijk. Beter gaat het niet worden.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat graag met je meedenkt en hoogwaardige kwaliteit garandeert? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij werken onder meer aan monumentale panden, woonboerderijen, restaurants, cafés, winkels, kerken, scholen, kantoren, woonunits van VvE’s en natuurlijk ook aan particuliere woningen.

 

Binnen en buiten

Onze hoofdactiviteit is vooral binnen- en buitenschilderwerk. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket om woningen en bedrijfspanden in optimale conditie te brengen en te houden. Zo kun je ons inzetten voor alle soorten schilderwerk (zoals wanden, plafonds, ramen, deuren en kozijnen in en om het huis), maar voeren we met evenveel plezier behangwerk uit.

Vakwerk en kwaliteit

Wat we ook doen, bij ons staan vakmanschap en kwaliteit voorop, samen met een informele en klantgerichte benadering. De lijnen tussen de klant en de schilder houden we het liefst zo kort mogelijk, zodat je altijd weet bij wie je met je vragen terechtkunt. Vanzelfsprekend werken wij met professionele producten, afgestemd op de verschillende situaties. We volgen de ontwikkelingen in onze branche op de voet en spelen daar op in. Dat geldt niet alleen voor het materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid en gezondheid. Bovendien gebruiken we materialen die bij de seizoenen passen; altijd met oog voor een perfect resultaat. Oprechte aandacht voor jouw persoonlijke wensen zorgt voor een eindresultaat dat aan jouw verwachtingen beantwoordt.

 

 

 

Prijsopgave

Ons vakwerk begint met het uitbrengen van een overzichtelijke prijsopgave waarin we ons werk specificeren. Die offerte kan nóg voordeliger uitpakken wanneer je profiteer van het verlaagd BTW-tarief voor binnen- en buitenschilderwerk aan particuliere woningen en VVE’s die ouder zijn dan 2 jaar. Dan hoeven we geen 21% BTW te berekenen, maar mogen we een verlaagd BTW-tarief van 9% aanbieden. Ook het behangwerk valt binnen die regeling. Dat is een aantrekkelijk verschil, waardoor je fors op de opknapbeurt van je woning of appartement(encomplex) kunt besparen!

 

Vraag gratis een geheel vrijblijvende offerte aan
en verbaas je over onze voordelige tarieven!