Glasweefselbehang is niet alleen decoratief, maar ook nog eens duurzaam. Dat maakt het heel geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt. Je kunt glasweefsel in alle denkbare kleuren muurverf afwerken.

 

Scanbehang

Glasweefselbehang (ook wel scanbehang genoemd) is bovendien verkrijgbaar in verschillende structuren. Door de juiste kleur met de juiste structuur te combineren, geef je een of meer wanden een karakteristiek en sfeervol aanzien. Bij ons kun je kiezen uit een groot assortiment met gevarieerde structuren.

 

Renovlies

Renovlies behang is een glad glasvezelbehang. Het verbergt barsten en kleine onregelmatigheden in vlakke ondergronden. Renovlies wordt regelmatig gebruikt als versterking van wanden en plafonds en kan eenvoudig worden afgewerkt met latex muurverf.


Oude plafonds en muren vertonen vaak kleine scheurtjes die het aanzien ontsieren.

Met flexibel glasvliesbehang kunnen die structureel worden weggewerkt.

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een strakke wandafwerking. Ons onderhoudsarme glasvezelbehang heeft verschillende positieve eigenschappen. Het egaliseert de muur, dempt geluiden en verstevigt de wanden; is makkelijk schoon te maken en in elke kleur te verven; heeft een vlamwerende én energiebesparende werking en is ook nog eens stootvast.

 

 

Vraag gratis een geheel vrijblijvende offerte aan
en verbaas je over onze voordelige tarieven!